Videohelden sluit aan bij Only creative entrepreneurs

Videohelden sluit aan bij Only creative entrepreneurs
 • Bureaus
 • 6 dec 2023 @ 08:08
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

Het in videocontent gespecialiseerde bureau Videohelden sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs.

Videohelden ontwikkelt en produceert digital videocontent en werkt voor organisaties als Rabobank, Sanquin en Spar Nederland. Videohelden blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie in Amsterdam.

Vincent van As richtte Videohelden zeven jaar geleden op en heeft inmiddels vijf vaste collega’s om zich heen verzameld. Videohelden ontwikkelt en produceert digital videocontent en werkt voor organisaties als Rabobank, Sanquin en Spar Nederland. Het bedrijf blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie in Amsterdam.

Videohelden is de vierde toevoeging aan de Only community van dit jaar. Eerder sloten Branddoctors, Marcommit en Noise zich al aan bij de community van creative entrepreneurs. Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs, is trots op deze groei voor Only en Videohelden: ‘Vincent en ik hebben in het verleden al meermaals samengewerkt en ik bewonder zijn expertise, energie en toewijding voor het contentvak. Hij is een commerciële creatieveling die als geen ander weet hoe je verhalen overbrengt die écht raken en impact maken. Het doel van Only is om uit te groeien tot een full-service netwerk en onze klanten te helpen met strategie, technologie en creativiteit. De toevoeging van Videohelden is daarin ontzettend belangrijk. Digital videocontent is niet meer weg te denken in de wereld waarin wij leven, en mag daarom ook niet ontbreken binnen onze community.’

Vincent van As, Founder en Chief Video Officer van Videohelden: ‘Ik heb enorm veel zin om binnen de Only community aan de slag te gaan en samen impact te maken. We werken al veel samen met enkele creative entrepreneurs uit de Only community voor organisaties als ASR, DAS Rechtsbijstand en ICTRecht. Daardoor weet ik dat we in een warm bad terechtkomen waar we met dezelfde passie, drive en energie met ons vak bezig zijn en elkaar daarin verder gaan versterken. Daarnaast zetten we ook de samenwerking met onze huidige partners gewoon door. Deze combinatie zorgt ervoor dat we onze klanten nog breder kunnen bedienen en hen in al hun wensen kunnen voorzien. Met Diederik aan boord kan ik me nog meer focussen op het uitbreiden van onze dienstverlening en het helpen van onze klanten. Zo groeien we niet alleen met Only, maar ook in onze eigen bedrijfsvoering.’

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken