[podcast] Crunch #13 - Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
- Food-en-retail
- 11 jul 2019 @ 11:59
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFood
- 11 jul 2019 @ 11:59
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Hier hoor je over de movers & shakers uit de wereld van food & marketing. Met vandaag Pepijn Schmeink, mede-oprichter van Jack Bean, een spraakmakende en vernieuwende veganistische fastfoodformule.
In Rotterdam, tegenover het Centraal Station startte hij een jaar geleden de eerste vestiging van Jack Bean, samen met zijn compagnon Mathijs Huis in ’t Veld
Aan ambities geen gebrek. Hij wilde de komende de strijd aangaan met giganten als McDonalds en Burger King. Zijn missie: lekker en verantwoord plantbased fastfood toegankelijk maken voor de massa.
Je hoort in deze uitzending:
* Hoe Pepijn werkt aan de groei van de eerste veganistische fastfoodformule van Nederland
* Wat de uitdagingen zijn om de consument te verleiden tot 100% plantaardig eten
* En hoe hij de komende jaren verder denkt te kunnen uitbreiden.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
Zin in nog meer Crunch-inspiratie? Ga dit najaar met ons en collega-foodmarketeers mee op onze tweedaagse foodtrendtour naar Barcelona. Klik hier meer informatie!
(PvWK)
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- fastfoodformule
- retail
- Jack Bean
- food
- veganistisch
- marketing
- andaag
- podcast
- interview
- Marcus Polman
- Crunch
- serie
- s & shakers
- journalist
- vernieuwend
- Pepijn Schmeink
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Veggies First: van bijgerecht naar... 01-07-2025
- Praxis introduceert AI-hulp in app... 30-06-2025
- Dirk krijgt hoogste score in YouGov... 30-06-2025
- Guillaume Motte (Sephora) trapt NRF... 30-06-2025
- Kassabon in supermarkt informeert... 27-06-2025
- Rivièra Maison tot verrassing... 26-06-2025
MarketingTribune Events
- 2okt 2025
CustomerFirst Congres
- 2okt 2025
CrossBorder Event
De nieuwste selectie whitepapers
- Dynamic Creative Optimization: de slimste weg naar relevantie en resultaat
- Bouw een wendbaar en toekomstbestendig IT-landschap
- Webcare is meer dan online klantenservice - ontdek hoe je écht klantgericht communiceert
- Alles wat je moet weten over Distributed Order Management
- Building a Data Platform for Analytics & Activation