[podcast] Crunch #13 - Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
- Food-en-retail
- 11 jul 2019 @ 11:59
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFood
- 11 jul 2019 @ 11:59
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Hier hoor je over de movers & shakers uit de wereld van food & marketing. Met vandaag Pepijn Schmeink, mede-oprichter van Jack Bean, een spraakmakende en vernieuwende veganistische fastfoodformule.
In Rotterdam, tegenover het Centraal Station startte hij een jaar geleden de eerste vestiging van Jack Bean, samen met zijn compagnon Mathijs Huis in ’t Veld
Aan ambities geen gebrek. Hij wilde de komende de strijd aangaan met giganten als McDonalds en Burger King. Zijn missie: lekker en verantwoord plantbased fastfood toegankelijk maken voor de massa.
Je hoort in deze uitzending:
* Hoe Pepijn werkt aan de groei van de eerste veganistische fastfoodformule van Nederland
* Wat de uitdagingen zijn om de consument te verleiden tot 100% plantaardig eten
* En hoe hij de komende jaren verder denkt te kunnen uitbreiden.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
Zin in nog meer Crunch-inspiratie? Ga dit najaar met ons en collega-foodmarketeers mee op onze tweedaagse foodtrendtour naar Barcelona. Klik hier meer informatie!
(PvWK)
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- s & shakers
- marketing
- Jack Bean
- interview
- food
- Crunch
- fastfoodformule
- retail
- vernieuwend
- journalist
- Pepijn Schmeink
- podcast
- serie
- Marcus Polman
- andaag
- veganistisch
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Loetje lanceert 'Gewoon lekker vertrouwd - Sinds 1977'
- [marketeer 223] Sophia Tienstra - founder LX Matten
- Albert Heijn lanceert digitale keukenhulp Steijn
- Albert Heijn introduceert vernieuwd kant-en-klaar assortiment...
- DJ ruilt hakken op beat in voor hakken in keuken
- ‘Lipting’ geeft Lipton Ice Tea wereldwijd smoel
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Eerste Statiegeld Retourshops open... 05-05-2025
- Goeiezaak richt The Culinary Agency... 02-05-2025
- DJ ruilt hakken op beat in voor... 01-05-2025
- Hornbach stuurt speelgoedbox vol... 01-05-2025
- Loetje lanceert 'Gewoon lekker... 01-05-2025
- Quest en Ron Blaauw ontwerpen... 28-04-2025
MarketingTribune Events
- 15mei 2025
Retail Media Day
- 12jun 2025
NIMA Marketing Day
De nieuwste selectie whitepapers
- Qualifio marketingkalender 2025
- Bereik je klant via WhatsApp - nog vóór ze jou nodig hebben
- Building a Data Platform for Analytics & Activation
- 40 pagina's vol online groeikracht
- Alles wat je moet weten over Distributed Order Management