Good Baker Pizza lanceert gezondere bodem en veggies on top

Good Baker Pizza lanceert gezondere bodem en veggies on top
 • Food-en-retail
 • 1 sep 2021 @ 10:00
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • InnovatieFoodMarketing

Het vriesvers pizza assortiment is drie varianten rijker met The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker. Vegetarische en veganistische pizza’s met knapperige bodems en veel groente. 'Een gezondere, maar vooral lekkere keuze.'

De knapperige bodems worden gemaakt met gezondere ingrediënten zoals havervlokken, zuurdesem of spinazie. Er zijn drie kleurrijke varianten, twee vegetarisch en één veganistisch. Alle drie rijkelijk belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en met Nutri-Score A of B. 'Kortom: lekkere feel-good vega(n) pizza’s! Vanaf volgende week zijn The Good Baker pizza’s verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.       

The Good Baker pizza’s zetten volgens het foodmerk groentes echt in het zonnetje. 'Alle pizza’s zijn rijkelijk belegd met verschillende groenten als spinazie, tomaat, broccoli, champignon en courgette. Dat geeft niet alleen extra smaak, maar ook extra kleur! Alle varianten zijn 100% vegetarisch en één variant is 100% veganistisch. Naast de groenten zorgt ook de krokante steenovenbodem voor een gezonde touch, want deze is gemaakt met havervlokken, zuurdesem of spinazie.' De vega(n) pizza’s zijn laag in calorieën en hebben een Nutri-Score A of B. Ze zijn daarmee een gezondere keuze in het vriesvers pizza assortiment.

'Naast gezondheid is duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van The Good Baker. Het zijn echte feel-good pizza’s die beter zijn voor jou en de planeet. Dat past namelijk perfect bij Dr. Oetker’s Sustainability Charter, waarmee Dr. Oetker niet alleen lekkere pizza’s ontwikkeld, maar er ook voor zorgt dat je verantwoord kunt kiezen voor jezelf en de planeet. Zo bestaat de doos volledig uit gerecycled karton en zijn de pizza’s de gezondere keuze met verbeterde voedingswaarden, waarbij de lekkere smaak bovenaan staan', aldus de makers.
(PvWK, foto boven: Damian Barczak / Pexels, 3x packshot: Dr. Oetker)

Deze drie The Good Baker 100% plantaardige pizza’s vind je volgens de Oetker-marketeers vanaf volgende week in het vriesschap:

* Spinach & Pumpkin Seeds
Een pizza met een knapperige bodem met havervlokken. Getopt met spinazie, pompoenpitjes, gemarineerde tomaatjes, rode ui en plantaardig alternatief voor kaas.
Adviesprijs €3,49, 335 gram, 718 kcal, Nutri-Score B
100% vegetarisch

* B&M
Een pizza met een dunne en krokante spinaziebodem. Belegd met broccoli, champignons, basilicum, knoflook en mozzarella.
Adviesprijs €3,49, 345 gram, 683 kcal, Nutri-Score A
100% vegetarisch

* Veggie Mix
Een pizza met een krokante bodem met zuurdesem. Met als topping een groentemix van gegrilde courgette, gegrilde paprika, gemarineerde tomaat, olijven, ui en mozzarella.
Adviesprijs €3,49, 397 gram, 735 kcal, Nutri-Score A
100% vegetarisch

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken