T-Mobile lanceert nieuwe 5G-campagne

T-Mobile lanceert nieuwe 5G-campagne
 • Bureaus
 • 16 nov 2020 @ 09:17
 • 25064 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
  Lucas Boon

  redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • Campagnes

Om de voordelen van het nieuwe 5G-netwerk tastbaar te maken, lanceert T-Mobile een nieuwe campagne met Typhoon in de hoofdrol. '5G Unlimited' is er voor iedereen die nieuwsgierig is, zo luidt de boodschap. De campagne is ontwikkeld door TBWA\Neboko.

Dit is het eerste resultaat van de samenwerking tussen T-Mobile en TBWA\Neboko, die afgelopen zomer bekend werd gemaakt.

De mogelijkheden van het nieuwe 5G-netwerk zijn volgens T-Mobile 'eindeloos'. De campagne moet de consument 'die zich niet wil beperken' en die wil genieten van de voordelen van 5G aanspreken, denk bijvoorbeeld aan een zeer snelle reactietijd. De uitnodiging is aan iedereen die zich 'unlimited' voelt; jong of oud. Of je nu voor het eerst wil gaan vloggen of juist wil gamen met AR-technologie; als je nieuwsgierig bent en nieuwe ervaringen wil opdoen ben je welkom bij De Unlimiteds, aldus de telecomprovider.

Uit data research van TBWA\Neboko blijkt dat het overgrote deel van de Nederlanders hiervoor openstaat, aldus het bureau zelf. In de campagne staan de mensen die het netwerk willen gebruiken daarom centraal. De campagne wordt afgetrapt met een hoofdrol voor Typhoon en wordt uitgerold op tv, radio, out of home, social media, online en in retail. In de campagne presenteert T-Mobile ook zijn nieuwe huisstijl.

Leo Hensen, directeur marketing en communicatie bij T-Mobile, zegt: 'Het is geweldig om de energie te voelen en de kracht te zien die de samenwerking met TBWA\Neboko met zich meebrengt. Met deze campagne laten we zien dat iedereen met een Unlimited-mindset op ons 5G-netwerk een wereld aan mogelijkheden kan ontdekken. De campagne laat nog duidelijker zien waar het merk T-Mobile voor staat en daar ben ik ontzettend blij mee.'

Rik Ledder, CEO van TBWA\Neboko, vult aan: 'We zijn trots om met deze campagne onze nieuwe samenwerking af te trappen. 5G is voor veel consumenten een technisch verhaal, daarom hebben we er juist voor gekozen om de consument centraal te zetten en te laten hoe de Unlimiteds het maximale uit hun verbinding kunnen halen.'

Bekijk de commercial hieronder:Lucas Boon

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken