NL Moonshots '24 kiest voor Woedend Creative Agency

NL Moonshots '24 kiest voor Woedend Creative Agency
 • Bureaus
 • 16 okt 2023 @ 08:00
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • CampagnesInnovatieMarketing

Astronaut André Kuipers zoekt studenten van mbo, hbo en wo voor zijn nieuwe missie: NL Moonshots ‘24. Dit programma biedt studententeams de unieke kans om – gecoacht door een astronaut – te werken aan een groots idee voor de mensheid, een moonshot.

NL Moonshots ’24 wordt georganiseerd in het kader van het 35ste ASE Planetary Congress, waarvoor volgend jaar ruim honderd astronauten naar Nederland komen.

Studenten van álle niveaus worden uitgedaagd om hun eigen moonshots te ontwikkelen: frisse ideeën, bizarre lifehacks en space inventions uit onverwachte hoek. De wildste ideeën om de wereld vooruit te brengen. Geïnspireerd door het unieke perspectief van een astronaut in de ruimte, kunnen moonshots overal over gaan: van de aarde en de mensheid tot technologie, kunstmatige intelligentie en meer. 

NL Moonshots ’24 gaat op zoek naar 100 studententeams die worden gekoppeld aan 100 astronauten. De eind-pitch is op het ASE Planetary Congress, oktober 2024. Hier komt alles samen voor een indrukwekkende finale en hier worden de meest kansrijke ideeën gepresenteerd.

De wervingscampagne en complete identiteit van NL Moonshots '24 zijn ontwikkeld door Woedend Creative Agency. Waaronder video, social content en promotiepakketten voor gebruik op beurzen, scholen en universiteiten.

Lucien Geelhoed, intendant NL Moonshots ’24: 'Dit is een kans voor studenten om deel uit te maken van een uniek avontuur. We willen de wildste ideeën aanmoedigen, want dat is wat nodig is om de wereld vooruit te brengen en de volgende generatie Moonshots te creëren. Ik heb vorig jaar nauw met Woedend! en creative director Lennart Driessen samengewerkt op het soms zeer uitdagende European City of Science Leiden 2022 project. Ik weet dat Woedend vooruitdenkt, verrast en alles geeft, die mentaliteit waardeer en herken ik.'
(PvWK)

Meer info op de website: klik hier https://moonshots24.nl/Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken