[podcast] Crunch #3 Hiske Versprille: wat een recensie kan doen

  • Food-en-retail
  • 20 dec 2018 @ 20:27
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodMarketing

Dit is Crunch, hier hoor je over de movers en shakers uit de wereld van food&marketing. Met vandaag Hiske Versprille (De Volkskrant) over de macht van de restaurantrecensent.

In onze nu al zeer gewaardeerde podcast-serie Crunch interviewt culinair journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van Food & Media. Met vandaag Hiske Versprille, restaurantrecensent van De Volkskrant.

Je hoort in deze uitzending:

* Hoe gaat een professionele restaurant-criticus in de praktijk te werk?

* Wat is de invloed van een positieve of negatieve recensie?

* En: wat moet je als chef of restaurant wel én vooral niet doen als je een recensent op bezoek krijgt

Hiske Versprille is een van de bekendste culinair journalisten van Nederland. Niet in de laatste plaats vanwege haar functie als kritisch en onafhankelijk restaurantrecensent. Vijf jaar geleden volgde zij de legendarische Johannes van Dam op bij Het Parool. En na een overstap, schrijft zij nu wekelijks de restaurantrecensies voor Volkskrant Magazine.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!

Crunch is een co-productie van culinair journalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.

Achtergrond: Food-influencer Hiske Versprille van Het Parool naar Volkskrant

EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales: 'Onze vissers zijn dus géén acteurs'
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër over de vega-trend en foodinfluencer
 








Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
  • ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken