SalonXpress lanceert digitaal platform voor thuisbehandelingen

SalonXpress lanceert digitaal platform voor thuisbehandelingen
 • Food-en-retail
 • 15 okt 2020 @ 11:36
 • 16551 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WebNieuwe klantMarketing

Het nieuwe digitale platform SalonXpress.nl wil als een Booking.com bekend worden onder mensen die graag thuis of op de zaak uiterlijk verzorgd worden.

Het gaat om de vraag naar een kapper, schoonheidsspecialist, masseur of andere dienstverlener in de beauty- en verzorgingswereld die aan huis of op kantoor wordt geboekt.

Het platform maakt het voor gebruikers makkelijk om een beauty- of verzorgingsbehandeling aan huis te boeken. Met één klik op de knop boek je een kapper, masseur, pedicure, visagist, schoonheidsspecialist of nagelstylist. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kun je een afspraak maken met een specialist naar keuze.  

'We willen consumenten toegang geven tot een compleet en betrouwbaar overzicht van vakkundige zelfstandigen in de beauty- en welnesswereld, zonder dat hiervoor een commissie voor moet worden betaald. De belangrijkste factoren voor ons zijn beautygemak en betrouwbaarheid voor beide partijen. De klant kan direct via de website boeken en vooraf in een beveiligde betaalomgeving betalen. Komt de specialist niet opdagen? Dan krijgt de klant het bedrag teruggestort op de rekening', aldus oprichter van SalonXpress Karima Bouazani. 'En dit allemaal in het gemak van je eigen huis of kantoor.'

De website geeft vrouwen en mannen de gelegenheid om nieuwe aanbieders te vinden en uit te proberen en zo eindelijk die kapper of schoonheidsspecialiste te vinden waar je de perfecte match mee hebt. Bovendien biedt SalonXpress een platform aan zelfstandige beauty professionals met een salon door middel van de tool Salon FindR. Hiermee kunnen salons gevonden worden en ook direct gecontacteerd worden door gebruikers. 
 
SalonXpress heeft de steun van de online groothandel Kapperskorting.com. De organisatie gaat het platform onder de aandacht brengen van het zakelijk klantennetwerk. Kayo Klein Obbink, directeur Kapperskorting.com: 'Wij steunen diverse nieuwe initiatieven voor de kappersbranche. SalonXpress is een onderscheidend platform dat ervoor zorgt dat de kleinere salon makkelijker gevonden kan worden. Iets waar veel zelfstandigen mee worstelen. Zo kun je je als kapper richten op je core business: de dienstverlening aan jouw klant.'
(PvWK)

Over SalonXpress
'SalonXpress is hét online boekingsplatform voor beauty & welnessbehandelingen bij jou thuis of op locatie. Geen tijd, zin of mogelijkheid om zelf naar een salon te gaan? Met SalonXpress komt de specialist naar jou toe! Gemak en eenvoud is onze missie. Je mooi voelen waar en wanneer het uitkomt, is ons doel. Dit doen we door je te blijven voorzien van de beste specialisten op het gebied van beauty en wellness. Met een klik op de knop boek je een kapper, masseur, pedicure, visagist, schoonheidsspecialist of nagelstylist. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kun je een afspraak maken met een specialist naar keuze.'

(bron: SalonXpress)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken