TijdschriftenGala: LINDA. Tijdschrift van het Jaar 2013

 • Algemeen
 • 13 dec 2013 @ 00:01
 • Link
 • Redactie Online
  Redactie Online

  Redactie
  MarketingTribune
 • PersonaliaCommunicatieAwardsPrint

Het magazine Linda. is donderdagavond tijdens de 16e editie van het TijdschriftenGala in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam bekroond met de Mercur voor Tijdschift van het jaar 2013. De oeuvreprijs, de Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Publiekstijdschriften, werd toegekend aan Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier. Robert van den Ham van AutoWeek mocht de Mercur voor Hoofdredacteur van het Jaar in ontvangst nemen.

De Nederlandse editie van Women’s Health ontving de Mercur voor Lancering van het Jaar. De Unlock History App: het wonder van de Gouden Eeuw van het Historisch Nieuwsblad kreeg de Mercur voor Innovatie van het Jaar. De campagne waarmee Margriet haar 75-jarig bestaan vierde leverde de Mercur voor Marketingactie van het Jaar op. De vormgeving van Esquire was goed voor een Mercur voor de Artdirection van het Jaar. De Mercur voor Tijdschriftreportage van het Jaar ging naar Vrij Nederland met ‘Een gruwelijke healing’ uit de serie Sterke Verhalen. De Read Shop in Doorn ging met de Mercur in de categorie Tijdschriftenretailer van het Jaar naar huis.

De jury van 2013 stond onder voorzitterschap van bladenmaker José Rozenbroek. Andere juryleden waren media-adviseur Hans Wilbrink, ceo van Mindshare Ruud de Langen, artdirector Sabine Verschueren, uitgever Gijs Vroom en hoofdredacteur Adformatie Astrid Prummel.

Redactie Online

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken