Daphne Deckers gezicht van nieuwe Diadermine campagne

Daphne Deckers gezicht van nieuwe Diadermine campagne
 • Bureaus
 • 5 jul 2024 @ 10:05
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

Beautymerk Diadermine gaat een exclusieve samenwerking aan met Daphne Deckers. De samenwerking is onderdeel van een online en out-of-home campagne om de merkzichtbaarheid van Diadermine te verhogen, met name bij Kruidvat.

Daphne Deckers, voormalig model, schrijfster en presentatrice, is het nieuwe gezicht van Diadermine. Zij vertegenwoordigt het merk door diverse huidverzorgingsproducten te introduceren via haar eigen social mediakanalen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om huidproblemen zoals droogheid, rimpels, gevoeligheid en verlies van stevigheid aan te pakken.

De nieuwe dynamische campagne van Diadermine sluit naadloos aan bij Daphne's dagelijkse routine, waaronder "get ready with me"-content en speciale posts rond feestdagen en reizen. Diadermine krijgt hierdoor meer naamsbekendheid onder de doelgroep. Naast social media is de campagne vanaf deze week het hele jaar door in heel Nederland te zien via online en out-of-home (OOH) advertising. De campagne is volledig ontwikkeld en uitgerold door Crocodile Agency.

Frederique van Diadermine: ‘De samenwerking met Daphne Deckers markeert een spannende nieuwe stap om de zichtbaarheid van Diadermine op de Nederlandse markt te vergroten. Daphne's authentieke connectie met haar volgers maakt haar de perfecte ambassadeur om onze boodschap over kwalitatieve huidverzorging te verspreiden. Deze mooie samenwerking is mogelijk gemaakt door Crocodile Agency.’

Tamara Couperus van Crocodile Agency: ‘Onze kracht is dat we ons in de doelgroep verdiepen en vanuit hier de strategie bepalen. Voor Diadermine richten we ons op de doelgroep van 35 jaar en ouder, die ook online te vinden is. Wij kijken bijvoorbeeld naar trends die relevant zijn en verwerken die in de content die wij maken voor het merk. We hebben vervolgens een organische manier gevonden om het merk te integreren in Daphne’s levensstijl, wat de campagne versterkt en daarmee het merkbewustzijn onder haar volgers.”

De social campagne op Instagram us hier te vinden

Credits
Opdrachtgever: Diadermine
Verantwoordelijk bij opdrachtgever: Frederique
Bureau(s): Crocodile Agency
Business Owner(s): Lonneke de Boer
Creative Owner(s): Sterre Kunzler
Project Management: Tess Bekker
Fotograaf: Yvette Kulkens

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken