Wendy Oude Veldhuis

Wendy Oude Veldhuis
Werkt bij: Bureau Snugger
Functie: eigenaar

Biografie Wendy Oude Veldhuis is marketingcoach en student Beïnvloedingspsychologie. Daarnaast geeft ze masterclasses over video's maken met je smartphone, zichtbaarheid in de media, beinvloedingspsychologie en doelgroepen/persona's. Zij deelt haar kennis graag met andere ondernemers, om ze te inspireren en om keuzes makkelijker te maken, want als ondernemer vliegen de mogelijkheden op gebied van marketing je om de oren. Wendy is degene die kijkt naar de boarding bij een voetbalwedstrijd, naar de reclamemasten langs de A28 en ze onderzoekt hoe iemand's e-mail automation werkt.

Ook is zij degene die benieuwd is met welke kerstcommercial het Engelse John Lewis dit jaar weer komt en vindt ze het oneindig interessant om te zien hoe ons brein werkt en op welke wijze we mensen kunnen beïnvloeden en hoe we ze kunnen sturen in de juiste richting. Kunnen helpen én verbinden, dat is de reden dat ze ooit voor 'Communicatie' koos toen ze klaar was met de havo. Na al die jaren is de fascinatie niet verdwenen. Hoewel de mogelijkheden flink zijn uitgebreid, is de essentie van marketing hetzelfde gebleven: Hoe verover ik de markt met mijn merk?

Wendy werkte ruim 9 jaar als projectmanager en producent bij verschillende reclame- en online marketingbureaus in het Oosten en Noorden van het land. Daarna verbond ze zich aan regionale omroep RTV Noord als marketingcoördinator. De afgelopen jaren had ze naast haar banen haar eigen bedrijf, waarmee ze animatieteams op vakantieparken plaatste. Na 10 jaar groeide dat bedrijf zo hard (ruim 180 medewerkers in 2018) dat ze ervoor koos om dit bedrijf te verkopen. Sinds 2019 richt Wendy zich weer volledig op marketing, met als uitbreiding beïnvloedingspsychologie.

Recente artikelen van Wendy Oude Veldhuis

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Whitepapers


  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken