Campina en Yoghurt Barn slaan handen ineen

Campina en Yoghurt Barn slaan handen ineen
 • Food-en-retail
 • 15 dec 2015 @ 12:35
 • 13631 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
  Redactie Food en Retail

  Redactie
  MarketingTribune
 • Food

Yoghurt Barn opent deze week een nieuwe vestiging op Centraal Station Amsterdam. Extra reden voor deze feestelijke opening is volgens de winkel de samenwerking die Yoghurt Barn aangaat met Campina. 'Dat yoghurt enorm populair is, blijkt wel uit het feit dat Yoghurt Barn opent dit jaar nog haar vierde vestiging opent. Speciaal voor Yoghurt Barn heeft Campina een aantal varianten biologische yoghurt ontwikkeld.'

'Campina deelt met Yoghurt Barn de passie voor de lekkerste yoghurt en voor kwaliteit. We zijn steeds op zoek naar vernieuwende en eigentijdse concepten om consumenten op elk moment van de dag van onze heerlijke yoghurt te kunnen laten genieten. Yoghurt Barn past daar perfect bij. Dat yoghurt goede voedingsstoffen bevat, en daarmee een gezond zuivelproduct is, weten de meeste Nederlanders inmiddels wel. Deze samenwerking met Yoghurt Barn zorgt weer voor nieuwe inspiratie binnen de wereld van yoghurt en geeft een andere beleving aan yoghurt eten', aldus Maurice Willemsen, brand leader Campina.

Yoghurt Barn werkt met biologische producten en is continue op zoek naar de beste kwaliteit zuivel. Campina is de perfecte partner voor het leveren van deze biologische zuivel voor de lange termijn. De biologische weidemelk is afkomstig van 140 biologische familieboerderijen van Campina in Nederland. 'Bij Yoghurt Barn geniet je op elk moment van de dag, het gehele jaar door, van de lekkerste yoghurt specialiteiten. Kwaliteit begint bij passie, passie voor het pure. De nieuw ontwikkelde biologische yoghurts van Campina passen binnen onze visie. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid onze groei ambitie te verwezenlijken met een stabiele kwaliteit van de lekkerste biologische yoghurt van eigen bodem', zegt Wouter Staal, eigenaar en oprichter van Yoghurt Barn.

Over Yoghurt Barn
Yoghurt Barn is in 2012 geopend met de eerste vestiging aan de Neude in Utrecht. Begin 2016 zal dit succes worden uitgebreid met in totaal zes vestigingen. Bij Yoghurt Barn is het mogelijk om alle soorten yoghurt te eten. Campina ontwikkelde speciaal voor Yoghurt Barn frozen yoghurt en ‘Barn-yoghurt’. In december opende Yoghurt Barn op Amsterdam CS het eerste Yoghurt Barn Café. (PvWK)

Achtergrond info FrieslandCampina Branded Netherlands en Koninklijke FrieslandCampina
FrieslandCampina Branded Netherlands is een werkmaatschappij van de business group FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa en produceert en verkoopt onder meer melk, zuiveldranken, yoghurts, desserts, koffieverrijkers, kaas en boter, voor consumenten in Nederland. Over Koninklijke FrieslandCampina zegt deze N.V. zelf: 'Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. Met een jaaromzet van 11,3 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de vijf grootste zuivelondernemingen in de wereld. FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.'
FrieslandCampina heeft vestigingen in 32 landen met in totaal ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. De activiteiten van FrieslandCampina zijn onderverdeeld in vier marktgeoriënteerde business groups: Consumer Products Europe, Middle East & Africa; Consumer Products Asia; Cheese, Butter & Milkpowder en Ingredients. De vennootschap is volledig in handen van Zuivel-coöperatie FrieslandCampina, met ruim 19.000 leden-melkveehouders in Nederland, Duitsland en België een van de grootste zuivelcoöperaties in de wereld. Kijk voor
meer informatie hier.  

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken