Influencer bedankt 969k Insta-volgers middels expositie

Influencer bedankt 969k Insta-volgers middels expositie
  • Content
  • 16 jan 2017 @ 12:34
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • DigitaalContentSocial media

Influencer, artiest en illustrator Laura Brouwer, beter bekend als Cyarin, organiseerde afgelopen zaterdag 14 januari in samenwerking met HP Nederland een expositie in het Utrechtse Muntgebouw. Van de bijna één miljoen volgers kregen er honderd de kans om persoonlijk kennis te maken.

Cyarin begon als relatief onbekende artiest uit Eindhoven en staat tegenwoordig bekend als illustrator met bijna één miljoen (!) volgers op Instagram. Om haar volgers op social media te bedanken voor hun betrokkenheid, exposeerde ze afgelopen zaterdag haar collaboratieve kunstwerk in het monumentale Muntgebouw te Utrecht. Dit kunstwerk is tot stand gekomen met behulp van Laura's community en loopt als rode draad door de expositie. Die rode draad staat voor haar volgers, maar is ook een link naar de Oosterse cultuur die populair is in Japanse manga, de jeugdinspiratie voor Laura's kunst.

#PRINTMECyarin
Laura vroeg voor dit kunstwerk haar volgers om porterfoto's in te sturen op social media met de hashtag #PRINTMECyarin. De foto's zij geprint met een HP-printer, met wie Laura voor dit project logischerwijs samenwerkt. Een deel van de 4500+ inzendingen waren tijdens de expositie terug te zien in een groot kunstwerk. 

Laura: 'Zonder zo'n toegewijde community op social media zou ik dit werk niet kunnen doen. Maar zonder het printen van mijn kunstwerken zou mijn kunst alleen digitaal te zien zijn, daarom vind ik het ook zo speciaal dat ik samen met HP deze samenwerking heb opgezet. Nu kan ik naast mijn kunst tastbaar maken, ook nog eens mijn fans bedanken.'

De beleving van printen
Danielle van Wijngaarden, marketing manager Printing HP Inc.: 'Laura heeft semi-realistische portretten van haar fans getekend en gedeeld op haar social media kanalen. En speciaal voor deze expositie heeft ze van de ingezonden foto's een geprint kunstwerk gemaakt met onze HP DeskJet 3720. Zo konden de Nederlandse fans haar kunst nu ook in het echt bewonderen; de beleving van printen ten top.'

 

Volg Cyarin ook op Instagram

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken