[podcast] Crunch #27: Sjoerd Sybesma over hotelconcept Innside by Melia

[podcast] Crunch #27: Sjoerd Sybesma over hotelconcept Innside by Melia
  • Food-en-retail
  • 10 dec 2020 @ 12:00
  • 12918 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • PodcastFoodMarketing

In deze 27ste aflevering is Sjoerd Sybesma te gast, general manager van het nieuwe hotelconcept Innside by Melia dat in januari 2021 op de Amsterdamse Zuidas opent.

In de podcastserie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food, media en marketing. 

* Innside by Melia is een bijzonder concept, gericht op de urban lifestyle reiziger. Ook bijzonder is dat deze hippe keten - met 25 vestigingen in wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Saigon en Lima - nu ook in Amsterdam neerstrijkt.

* Een van de eyecatchers is de skybar op de 19e verdieping waar ook een authentiek Spaanse restaurant komt, geleid door een Spaanse chefkok.

* We spreken Sjoerd over de hotelmarkt in Amsterdam in coronatijd en wat de internationale hotelbrand Innside by Melia zo bijzonder maakt.
(PvWK)

Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en pr-agency HPB.

BELUISTER DE NIEUWSTE PODCAST HIERONDER

Innside Hotel Amsterdam
Het Meliá Innside Hotel krijgt naast 328 hotelkamers een restaurant, wellness, gym en een skybar op de bovenste verdieping. Daarnaast staat het merk Innside bekend om haar ‘Big Idea Spaces’, onderscheidende meeting spaces met een creatief en inspirerend interieur.
(illustratie: Provast)

EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 Fish Tales
[podcast] Crunch #2 De Hippe Vegetariër 
[podcast] Cruch #3 Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 Bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8  Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9  Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10  Bright Kitchen over dark kitchens
[podcast] Crunch#11  Too Good To Go vs voedselverspilling 
[podcast] Crunch #12 Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13 Watch out McDonald's for Jack Bean
[podcast] Crunch #14 Magioni Pizza verovert de wereld
[podcast] Crunch #15 Vegetarische Slager naar Unilever 
[podcast] Crunch #16 Leon de Winter lanceert Low Carb friet
[podcast] Crunch #17 Over The Fork
[podcast] Crunch #18 Brouwer over De Buik van Rotterdam
[podcast] Crunch #19 Holland America Line en Librije
[podcast] Crunch #20 Holtkamp over beroemde kalfskroket
[video] Crunch #21 Nieuw: corona-update met Bart van Olphen
[video] Crunch #22 Corona-update met chefkok Joris Bijdendijk
[video] Crunch #23 Corona-update met Peter Heshof
[video] Crunch #24 Rens Bekkers over het succes van fooddelivery
[podcast] Crunch #25 Olaf van Gerwen over 's werelds beste foodporn
[podcast] Crunch #26 De doorbraak van alcoholvrije spirits



Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken