Britt Dekker boegbeeld Munt Hypotheken

 • Bureaus
 • 11 mei 2018 @ 10:09
 • Link
 • Redactie Bureaus
  Redactie Bureaus

  Redactie
  MarketingTribune
 • VideoEndorsementActivatieCampagnes

Munt Hypotheken heeft Britt Dekker gestrikt over zijn producten aan leken uit te leggen. De campagne wordt geheel online uitgerold. De luchtige BN'er beantwoordt in video's basale vragen over hypotheken.

Op de actiesite Hypotheekleek.nu kun je niet alleen ‘de housewarming van je leven’ winnen, maar vind je ook antwoorden op vragen die iedereen over hypotheken heeft. Munt versterkt hiermee zijn imago van geldverstrekker die hypotheken voor iedereen begrijpelijk wil maken.

Op de actiesite stelt Dekker op de haar kenmerkende wijze in verschillende video’s vragen over hypotheken, die iedere ‘hypotheekleek’ heeft. De vragen worden beantwoord door een hypotheekadviseur.

Hypotheek voor de leek

Munt Hypotheken maakt vanaf de introductie op de Nederlandse markt hypotheken zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen door het versimpelen van productvoorwaarden, maar ook door het aanvraagproces voor hypotheekadviseurs efficiënter en simpeler te maken. 'Voor veel Nederlanders zijn hypotheken nog een beetje ingewikkeld', zegt Menno Luiten van Munt Hypotheken. 'Veel consumenten lezen bijvoorbeeld hun hypotheekvoorwaarden niet en snappen niet helemaal wat ze nu afgesloten hebben.'

Munt Hypotheken is trendsetter geweest met diverse productinnovaties. Destijds was het bedrijf een van de eerste geldverstrekkers die zijn klanten boetevrij liet aflossen met eigen geld. Ook past Munt vanaf de start, nu bijna vier jaar geleden, de risico-opslagen automatisch aan als klanten voldoende aflossen. Luiten: 'We hebben hierbij veel navolging gekregen van concurrenten. Hier zijn we erg blij mee, want dit heeft de markt alleen maar transparanter en dus begrijpelijker gemaakt voor consumenten.'Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken