Kneusjesbox van Plantje.nl nu ook voor in de tuin

Kneusjesbox van Plantje.nl nu ook voor in de tuin
 • Food-en-retail
 • 8 apr 2021 @ 06:11
 • 13391 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • E-commerceFood

We hadden al 'kromkommers' en andere niet-standaard groenten die apart werden vermarkt, nu krijgen ook de abnormale plantjes een tweede kans. De Tuin Kneusjes box van Plantje.nl bevat een verrassend assortiment met buitenplanten die nét wat extra liefde nodig hebben.

Het pakket bevat een verrassend assortiment met buitenplanten die nét wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben weliswaar een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of simpelweg een beetje kneuzig, maar dat maakt ze niet minder leuk. Dat bewees de Kneusjes box wel, de succesvolle voorganger van de 'Tuin Kneusjes' box. Hiermee heeft Plantje.nl naar eigen zeggen inmiddels meer dan een miljoen kamerplanten gered. 

Verrassing
In de plantenhandel worden veel plantjes weggegooid wanneer ze niet meer geschikt zijn voor de verkoop. Van een verkleurd takje tot een mank blaadje: planten die niet (meer) aan de juiste kwaliteit voldoen, gaan de groenbak in. Zonde aldus de samenstellers van de Kneusjesbox, want hoewel sommige plantjes écht aan het eind van hun Latijn zijn, zijn er ook veel exemplaren die – met de juiste zorg en liefde – nog een lang leven tegemoet kunnen gaan. 'Deze plantjes worden door Plantje.nl onderschept en toegevoegd aan de boxen. De inhoud is dus een verrassing, Plantje.nl weet immers nooit van tevoren welke planten er gered kunnen worden.'

Initiatief tegen plantverspilling
Naar aanleiding van het succes van de Kneusjesbox en op veler verzoek is de Tuin Kneusjesbox in het leven geroepen. De box is niet alleen een initiatief tegen plantverspilling, maar vormt bovenal een uitdaging voor iedere plantliefhebber. Het pakket heeft een waarde van €50,- maar is verkrijgbaar voor €27,50. Laat je verrassen door een box met acht tot tien buitenplantjes en geef deze groene vrienden een tweede kans bij jou in de tuin of op het balkon.
(PvWK)

Over Plantje.nl
'Op zoek naar die ene hippe kamerplant of laat je je liever verrassen door een van de vele plantboxen uit het assortiment? Bij Plantje.nl ben je aan het juiste adres. Plantje.nl is al jarenlang de bekendste plantenwebshop van de Benelux. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit en vers van de kweker. Daarnaast biedt Plantje.nl met regelmaat bijzondere planten aan die nergens anders verkrijgbaar zijn. Met de Kneusjes box en de (Tuin) Kneusjes box wil Plantje.nl de wereld een stukje groener maken. Meer informatie klik hier.'

(bron: Plantje.nl)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken